Προϊοντα

Καλάθι Αγορών

VirtueMart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Εμπόριο

Μετά από μια μακρόχρονη και ενδελεχής έρευνα την ευρωπαϊκής και παγκόσμιας αγοράς είμαστε σε θέση να εισάγουμε ηλεκτρολογικά είδη αυτοκινήτου πρώτης ποιότητας. Η συνεργασία μας με εταιρίες κολοσσούς στα ηλεκτρολογικά ανταλλακτικά μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο χαμηλές τιμές. Σε συνεργασία με εταιρίες courier αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα τα προϊόντα μας γρήγορα και οικονομικά στον χώρο σας. Δείτε τα προϊόντα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Ανακατασκευές

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας μας λειτουργεί τμήμα ανακατασκευής ηλεκτρολογικών ειδών οχημάτων (επιβατικών, φορτηγών, μοτοσικλετών, σκάφων, τρακτέρ κλπ). Ανακατασκευάζουμε όλους τους τύπους από μίζες και δυναμό με καινούρια ανταλλακτικά όπως γρανάζια, μπουτόν, δαχτυλίδια, σετ κάρβουνα, ρουλεμάν, αυτόματους, τροχαλίες, μπομπίνες κλπ. Η εργασία μας αποτελεί εγγύηση και οι πελάτες και συνεργάτες απόδειξη της ποιότητας των προϊόντων. Δείτε εδώ τα προϊόντα μας.

   

Επισκευές

Στις εγκαταστάσεις μας στην ΒΙ.ΠΕ του Λιτοχώρου επισκευάζουμε,  ανακατασκευάζουμε και αντικαθιστούμε με καινούριο το χαλασμένο σας ανταλλακτικό. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα ανταλλακτικών: μίζες, δυναμό & αξεσουάρ επισκευής.